Zoet en hartig
Bereidingstijd: 15 minuten
Er is bijna niets zo makkelijk als het maken van pindarotsjes. En je maak er iedereen blij mee.
Het lastigste van dit recept is wachten totdat de rotsjes afgekoeld zijn.
Neem een bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Hier zullen straks de rotsjes op komen te liggen.
Chocola smelten kan je het beste au bain-marie doen. Neem een pan met water en hang daar een andere pan in. Zet dit op het fornuis en doe in de bovenste pan de chocolade. Hoe beter de kwaliteit van de chocola, hoe lekkerder de pindarotsjes worden. Zodra het water kookt kan het vuur laag gezet worden.
Nu rustig roeren totdat de chocola grotendeels gesmolten is. Voeg nu de pinda's toe. Blijf roeren totdat alle chocola gesmolten is en alle pinda's bedekt zijn met chocola.
Neem 2 lepels. schep met 1 lepel een schep chocolade met pinda's en schuif deze met de andere lepel op de bakplaat. Dit is je eerste pindarotsje. Ga door totdat de pan helemaal leeg is.
Zet de bakplaat in de koelkast en laat de pindarotsjes hier helemaal afkoelen.
Eet Smakelijk !!
Datum: 24 juni 2022