Tilapia met rode wijn.


Visgerechten

Bereidingstijd: 20 minuten

Aantal personen: 4


Ingrediënten:

  • Eetlepel olijfolie of boter
  • Pakje spekblokjes 250 gram
  • Grote uien gesnipperd
  • Groot bakje champignons
  • 150ml Rode wijn of port
  • Pak tomatenblokjes of pure
  • 500gr Tilapia of Pangasiusfilet
  • Zongedroogde tomaten fijn gesneden
  • Zout
  • Peper

Bereiding:

Bak de champignons en uien, voeg hierbij de spek en laat dit 5 minuten bakken.

Voeg de rode wijn en tomaten pure (of blokjes tomaat) toe en laat dit even inkoken.

Peper en zout naar smaak toevoegen. doe de fijn gesneden zongedroogde tomaten er bij.

De vis in grove stukken snijden en mee bakken.

 

Eet Smakelijk !!

 

Uit eigen moestuin:


Datum: 11 februari 2022