Currypasta.


Sausjes

Bereidingstijd: 10 minuten


Ingrediënten:

Rode currypasta

  • 10 Rode pepers
  • 2 Sjalotten, gesnipperd
  • 2 Teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 Stukje gemberwortel, fijn gehakt
  • 2 Stengels citroengras, gesnipperd
  • 2 Kaffir citroenbladeren, gescheurd
  • 1 Theelepel korianderwortel, fijn gehakt (of korianderpoeder)
  • 1 Eetlepel peper, gemalen
  • 1 Eetlepel garnalenpasta
  • 1 Theelepel komijnzaad

Groene currypasta

  • 50 Gram groene pepers
  • 2 Sjalotten, gesnipperd
  • 2 Stengels citroengras, gesnipperd
  • 1 Stukje gemberwortel, gesnipperd
  • 2 Kaffir citroenbladeren, gescheurd
  • Geraspte schil van 1 citroen
  • 1 Theelepel suiker
  • 1 Eetlepel garnalenpasta
  • 2 Teentjes knoflook, gesnipperd
  • 3 Eetlepels olie

Bereiding:

Pureer alle ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een vijzel. Schep de pasta in een glazen potje en bewaar hem in de koelkast.

 

Eet Smakelijk !!

 


Datum: 11 februari 2022